Arorua 1: versió La Pantigana. #RUMS

Aquesta entrada la publico bilingüe ja que participa a la iniciativa RUMS i sempre que publico allà rebo moltíssimes visites d’altres llocs de l’estat i també d’Amèrica del Sud. De fet m’estic plantejant publicar el blog bilingüe però és una feinada i no sé si hi hauria gent interesada… opinions? 🙂

 

He decidio publicar esta entrada bilingüe ya que participo en la iniciativa RUMS. De hecho me estoy pensando publicar todas las entradas bilingües a partir de ahora, pero como es mucho más trabajo solo lo haría si hay gente interesada… opiniones?

 

Súper patró!!! M’encanta i és senzill de cosir, tot i que al tallar les peces no entenia res, però hi ha un súper tutorial on s’explica molt bé com cosir-la.

Súper patrón!! Me encanta y es sencillo de coser, aunque cuando corté las telas no entendía nada… pero hay un super tutorial donde se explica muy bien como coserla 🙂

davant

No si si ho veieu però tenia dos nens amagats darrere meu 🙂

El resultat va ser una mica improvitzat, a base d’anar-me provant la samarreta 1000 vegades davant el mirall, posant i traient agulles, que si màniga curta, màniga 3/4, que si punys llargs o curts i mil variants.

 

El resultado fue un poco improvisado, a base de ir probándome la camiseta 1000 veces delante del espejo, poniendo y sacando agujas, que si manga corta, manga 3/4, que si puños largos o cortos y mil variantes.

darrere

Aquí els intrusos es veuen una mica més… M’encanta la corba aquesta de l’esquena, tot i que aquí estic en una postura estranya i no es veu bé…

Al final he fet màniga curta, just per sobre el colze, amb un puny finet, el mateix que al coll.

 

Al final la he hecho en manga corta, justo por encima del codo, con un puño finito, el mismo que en el cuello.

IMG_2528

El coll… i us ho he dit que estic encantada amb la overlock? 🙂

A baix he posat una franja ample de puny i així serveix de vestit.

 

En el bajo he puesto una franja ancha de puño y así sirve también de vestido

IMG_2529

Franja ample de puny per allargar-la una mica

Les teles són totes d’una botiga de “restos” que es diu Stock Textils, al carrer Tánger de Barcelona (i també tenen parada als encants). El puny aquest verd valia 4 euros el metre, és molt prim (per ser puny) però per samarretes ja va bé.

 

Las telas son de una tienda de “restos” que de llama Stock Textils, en Barcelona. El puño verde valia 4 euros el metro (!), es una tela delgadita, para ser tela de puño, pero para camisetas va bién.

IMG_2527

Detallet a la màniga, al lateral. Aquestes petites coses que ningú no veu però tu saps que hi són 😉

El Patró és de La Pantigana, d’un CC que organitza mensualment al que anomena MsMissimaSewWeek. També hi ha una versió de Mi Rincón de Mariposas, que tinc a mig fer. Si no us havíeu apuntat, ja no es pot aconseguir el patró, però potser més endavant el posa a la venda o en descàrrega gratuïta, això li hauríeu de preguntar a ella 😉

 

El Patrón es de La Pantigana, de un CC que organiza mensualmente al que llama MsMissimaSewWeek. También hay una versión de Mi Rincón de Mariposas, que tengo a medias. Si no os habíais apuntado ya no se puede conseguir el patrón pero puede que más adelante lo pongan a la venta…

 

Repetiré el patró segur, com a mínim una versió en dessuadora de cara a la tardor caurà i potser alguna cosa més 🙂

Repetiré el patrón seguro, como mínimo haré una versión con sudadera y puede que más 🙂

 

I amb aquesta entrada participo a la RUMS núm 18, no he participat totes les setmanes, ni molt menys, però són un bon incentiu per cosir roba per mi i una font d’inspiració i idees inesgotable.

Y con esta entrada participo en la RUMS 18, no he participado todas las semanas pero es un buen incentivo para coser ropa para mi y una fuente de inspiración e ideas inagotable.

54f7f-rums

 

12 pensaments sobre “Arorua 1: versió La Pantigana. #RUMS

  1. t’ha quedat molt xula!!! per cert, crec que també participes al Soc Petit, oi??? jo havia participat pero tenia la costura una mica abandonada, ara fa unes setmanes que hi he tornat i fins i tot m’he creat blog, ja tornaré a passar-me pel post!

  2. M’agrada molt com t’ha quedat,enhorabona i pel que respecta al fet de fer el blogbilingue, jo li faig, no et diré que no és més feina però les visites ho agraeixen. Pensa que molta gent que vé a parar al blog per RUMS potser que també es mirin altres entrades teves.

    Muack!

    Lourdes (Joaprencacosir)

    • sí, crec que ho faré… faig dues entrades a la setmana com a molt, crec que puc traduir. Ara miro el teu blog per veure com poses el text (i per conèixer-lo que crec que no l’he vist mai…)

Deixa un comentari