Una recepta ràpida i senzilla, ideal pel tupper del meu dinar 🙂
Ingredients (per dues persones)
- 1 ceba
- 1 safata de xampinyons
- un grapat de pipes girsol
- 4 o 5 tomàquets secs
- Pasta (uns 200-250 gr) tant curta com llarga
Elaboració
Tallen la ceba i els xampis a trossets petits. Ho sofregim amb una mica d’oli. Mentrestant tallem els tomàquets secs (els meus són tal qual però els que estan bullits i amb oli també serveixen). Els afegim al sofregit. Jo els vaig posar quan els xampis havien deixat l’aigua i així es van hidratar una mica. També els podem tenir una estoneta en remull abans de posar-los a cuinar. De totes maneres si estan talladets petits a mi no em molesta si són una mica durs…
Bullim la pasta (espirals en aquest cas). Barregem el sofregit amb la pasta i al moment de menjar-nos-ho hi posem un grapadet de pipes de girasol (millor crues i sobretot sense fregir/salar). Crec que a la pasta li queda bé el toc “cruixent” dels fruits secs o llavors. Si els podeu pagar, podeu posar-hi pinyons 😉
Reblogged this on Celler-Adocse.