Partkami #vullpariracasa

La Cris és una d’aquelles dones que t’ajuden a sentir que tens tribu. Tot i que tenim poc contacte saps que hi són i saps que hi comparteixes molt.
Ara la Cris està embarassada per tercera vegada. I després de donar-hi voltes, de fet crec que hi dóna voltes des que va parir el seu primer fill en un part hospitalari gens respectat, ha decidit que aquest tercer part el vol tenir a casa.

Però parir a casa costa diners, uns 2.000 euros aproximadament, i no està cobert per la Seguretat Social (com sí que ho està en altres països).

La Cris és tossuda i enlloc de fer-se enrere ha decidit tirar endavant una iniciativa que ha anomenat Partkami per recollir diners per poder finançar el seu part i poder rebre el seu fill de la millor manera possible.

Si voleu col.laborar, ha establert un seguit d’aportacions amb recompenses (com si fos un Verkami) i també realitza subhastes i sortejos de diferents productes. I per suposat, si l’ajudeu a difondre el projecte us ho agraïrà.

Si voleu més informació:

explicació del projecte

recompenses i aportacions

facebook del projecte

subhastes

sortejos

2 pensaments sobre “Partkami #vullpariracasa

  1. Ai Julia, és tan emocionant tot plegat…. Moltes gràcies per aquesta entrada, moltes gràcies per les paraules que has dit de mi i sobretot moltes gracies per formar part d’aquesta Xarxa de dones tan increïbles. Una forta abraçada!

Deixa un comentari