Gorra pirata

 

Pirata!!

(en castellano al final)

 

Seguim pirates 🙂 a vegades també cavallers i últimament spidermans i batmans, cosa que ens porta a converses filosòfiques tipus… qui té més força, el batman o el spiderman? qui va més ràpid un Tren d’Alta Velocitat o el Batman? i anar fent 🙂

Bé, l’any passat li vaig cosir un barret (d’aquests amb ala) per tapar el sol. Però em va dir que me’l posés jo (excepte algun dia molt concret que se’l va poder posar). Ara tenim una gorra amb visera per casa, de propaganda, i a vegades se la posa, sobretot per disfressar. I vaig pensar que potser si li’n cosia una se la posaría.

IMG_2724

Al blog de la Naii vaig trobar un patró i un tutorial per cosir aquesta gorra que té una forma que m’encanta (és com de ciclista antic, no?) i porta goma al darrere, cosa que em sembla una idea genial.

L’he cosida amb tela de cotó de patchwork (la de pirates) i l’interior és un camal reciclat d’uns pantalons del meu company que  li he convertit en curts. Sería com una loneta, no massa gruixuda. A la visera li vaig posar una entretela MOLT DURA que vaig comprar a Cal JOAN i que és tant dura que no sé molt bé per què fer-la servir, però que en aquest cas m’ha anat molt bé.

IMG_2716

La gorra és reversible, però tenint un cantó de pirates, qui se la vol posar per la banda negra? Tot i això, la visera l’he posada amb els colors cambiats.

IMG_2717

De moment l’únic que m’ha dit el meu fill és que a l’altre gorra (la de propaganda) hi posa el seu nom (cutre i en retolador, en un costadet, d’un dia que se la va voler endur al cole) i que en aquesta no. Però jo no perdo l’esperança que aquest estiu se la voldrà posar…

 

Les teles són:

La de calaveres i l’entretela de Cal Joan

La negra reciclada d’uns pantalons.

La goma d’Els Encants, en una parada que vaig trobar que venia varios metres de goma (segons l’amplada més o menys) per 1 euro 🙂

________________________________________en castellano__________________________________

Seguimos piratas 🙂 a veces también caballeros y últimamente spidermans y batmans, cosa que nos lleva a conversaciones filosóficas del tipo… ¿quién tiene más fuerza, Batman o Spiderman? ¿quién va más rápido un Tren de Alta Velocidad o Batmans? y así vamos… 🙂

El año pasado le cosí un gorro de esos con ala, para tapar el sol. Pero me dijo que me lo pusiera yo (a excepción de algún día muy concreto que lo quiso). Ahora tenemos en casa una gorra con visera de propaganda y a veces se la pone, sobretodo para disfrazarse. Y pensé que quizás si le cosía una parecida se la pondría.

IMG_2724

En el blog de la Naii encontré un patrón y un tutorial para coser esta gorra que tiene una forma que me encanta (es como de ciclista antiguo, ¿no?) y lleva un elástico detràs, cosa que me parece una gran idea.

La he cosido con tela de algodón de patchwork (la de piratas) y el interior es reciclado de unos pantalones de mi compañero, que los convertí en cortos. Sería como una loneta, no muy gorda. En la visera le puse una entretela MUY DURA que compré en Cal Joan, que es tan dura que no sé muy bien para qué utilizar pero que en este caso me ha ido muy bien.

IMG_2716

La gorra es reversible, pero teniendo un lado de piratas… ¿quién se la quiere poner por el lado negro? Aún y así , la visera la he puesto con los colores cambiados.

IMG_2717

De momento lo único que me ha dicho mi hijo es que la otra gorra (la de propaganda) tiene su nombre (escrito cutre por dentro con un rotulador, de un día que la quiso llevar al cole) y esta no. Pero yo no pierdo la esperanza que este verano se la quiera poner…

 

Las telas son:

La de calaveras de Cal Joan, comprada hace mucho

La negra reciclada de unos pantalones

La entretela de Cal Joan

El elástico de Els Encants (encontré un sitio que vendía varios metros -según el grosor eran más o menos- por 1 euro)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s