Salsa de verdures per la pasta

Avui una recepta senzilla però molt bona 🙂

Nosaltres la vam fer servir com a sala d’uns macarrons però segur que també queda bé amb seitán, mandonguilles, arròs…

foto 1

Ingredients

  • una ceba gran
  • mig pebrot verd
  • mig pebrot vermell
  • una pastanaga
  • un all
  • un pot de tomàquet cru (o a l’estiu, 4 o 5 tomàquets madurs)

Elaboració

Pelem i tallem les verdures. A trossos grossos ja va bé. Les sofregim, totes juntes, en una paella amb una mica d’oli i el foc mitjà.

Quan veiem que ja estan cuites, hi aboquem el tomàquet cru (o el tomàquet rallat si fem servir tomàquets de veritat) i una cullerada de sucre, sl al gust i si volem una mica de pebre o orenga.

Ho tapem i ho deixem uns 10 o 15 minuts a foc baix, que s’evapori una mica de l’aigua del tomàquet i es cogui.

Ho triturem i ho servim o si volem la podem congelar.

5 pensaments sobre “Salsa de verdures per la pasta

    • ja ja!!
      El meu no és “al.lèrgic” però comença a fer aquestes coses que fan els nens, que de sobte un dia “no li agrada” la ceba o el pebrot…
      Així queda molt bo, pel meu gust, millor que la salsa de tomàquet “sola”, queda més dolcet i amb un gust més suau.

Deixa un comentari