Avui una recepta senzilla però molt bona 🙂
Nosaltres la vam fer servir com a sala d’uns macarrons però segur que també queda bé amb seitán, mandonguilles, arròs…
Ingredients
- una ceba gran
- mig pebrot verd
- mig pebrot vermell
- una pastanaga
- un all
- un pot de tomàquet cru (o a l’estiu, 4 o 5 tomàquets madurs)
Elaboració
Pelem i tallem les verdures. A trossos grossos ja va bé. Les sofregim, totes juntes, en una paella amb una mica d’oli i el foc mitjà.
Quan veiem que ja estan cuites, hi aboquem el tomàquet cru (o el tomàquet rallat si fem servir tomàquets de veritat) i una cullerada de sucre, sl al gust i si volem una mica de pebre o orenga.
Ho tapem i ho deixem uns 10 o 15 minuts a foc baix, que s’evapori una mica de l’aigua del tomàquet i es cogui.
Ho triturem i ho servim o si volem la podem congelar.
Prenc nota, quina pinta!!!
🙂
receptes senzilles, però efectives.
jo l’hauré de posar en pràctica amb el meu nen (que té 34 anys i “al·lèrgic a les verdures”) mjiji
ja ja!!
El meu no és “al.lèrgic” però comença a fer aquestes coses que fan els nens, que de sobte un dia “no li agrada” la ceba o el pebrot…
Així queda molt bo, pel meu gust, millor que la salsa de tomàquet “sola”, queda més dolcet i amb un gust més suau.
Reblogged this on Celler-Adocse.