Ingredients
- 1 porro
- 1 pastanaga
- mig pebrot vermell
- 250 gr d’arròs
- salsa de soja
Elaboració
M’encanta aquest tipus d’arròs saltejat amb verdures. Se li pot posar el que sigui, en aquest cas pastanaga, porro pebrot. La idea original era posar-hi també algun aliment més proteic, tipus soja texturitzada o tofu, però no en teníem. De fet, diria que aquestes eren les úniques tres verdures que teníem a la nevera…
Jo el faig al wok, així el trec de l’armari de tant en tant, però es pot fer en una paella normal.
Bullim l’arròs. Mentrestant, tallem les verdures a trossets petits. O les piquem amb un meravellós accessori que he descobert que té el meu minipimer 🙂
Posem una mica d’oli al wok i sofregim les verdures. Hi tirem un bon raig de salsa de soja.
Quan l’arròs estigui el colem i el reservem fins que les verdures estiguin fetes. Llavors incorporem l’arròs al wok i ho saltegem tot plegat una estona més. I ja està.
Aquest tipus de saltejats queden molt bé amb avellanes, però tampoc en tenia 🙂
Reblogged this on Celler-Adocse.