Bossa pels bolquers / Bolsa para los pañales

estoig

Bé, pels bolquers, la crema, una muda… Primer anava a cosir la típica bosseta per dur bolquers i tovalloletes, però al final em vaig decidir per fer una mena d’estoig gegant, amb cremallera. La duc dins una bossa més gran i així tinc totes les coses que necessito per canviar-lo a mà i juntes.

Bien, para pañales, crema, ropa de recambio… Primero iba a coser la típica bolsita para los pañales y las toallitas, pero al final me decidí por hacer una especie de estuche gigante con cremallera. La llevo dentro de una bolsa más grande y así tengo todas las cosas que necesito para cambiarlo a mano y juntas.

cremallera estoig

La tela de fora és un Fat Quarter que tenia de fa molt temps que el trobo preció i he gastat gairebé tot. L’he fet amb forro i entretelat per donar-li consistència. També amb una mena de nansa per agafar-lo.

La tela de fuera es un Fat Quarter que tenía de hace mucho tiempo que me encanta y he gastado casi todo. Lo he hecho forrado y entretelado para darle consistencia. También con una especie de asa para cogerlo.

estoig 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s