Pastís d’aniversari / Pastel de cumpleaños

La setmana passada el meu fill va fer 5 anys!!

Ell va decidir com volia que fos el pastís: pa de pessic sense xocolata a la massa, amb vainilla i decorat amb lacasitos. Jo li vaig proposar de cobrir-lo de xocolata per poder enganxar bé els lacasitos.

Buscant receptes finalment em vaig decidir per aquesta de Mivegablog una mica modificada. M’ha agradat molt la recepta perquè és molt senzilla i la textura ha quedat molt bé.

La semana pasada mi hijo hizo ¡¡5 años!!

Él decidió como quería que fuese el pastel: bizcocho son chocolate en la masa, con vainilla y decorado con lacasitos. Yo le propuse cubrirlo de chocolate para poder pegar bien los lacasitos.

Buscando recetas finalmente me decidí por esta de Mivegablog un poco modificada. Me ha gustado mucho la receta porque es muy sencilla y la textura ha quedado muy bien.

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Ingredients

Pel pastís:

  • 350gr de farina
  • 200 gr de sucre morè
  • 300ml d’aigua
  • 150 ml d’oli de girasol
  • 1 culleradeta i mitja de bicarbonat
  • 2 culleradetes de vainilla

Per la cobertura:

  • Mitja rajola de xocolata de cobertura
  • una cullerada sopera ben plena de margarina

 

Ingredientes

Para el pastel:

  • 350 gr de harina
  • 200 gr de azucar moreno
  • 300 ml de agua
  • 150 ml de aceite de girasol
  • 1 cucharadita y media de bicarbonato
  • 2 cucharaditas de vainilla

Para la cobertura:

  • media tableta de chocolate sin leche
  • una cucharada sopera bien llena de margarina

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Barregem els ingredients secs i després hi afegim els líquids. Remenem bé, que quedi una massa llisa. Ho posem al forn a 180ºC entre 35 i 40 minuts (o fins que veiem que ja està fet clavant un escuradents).

Si el volem cobrir de xocolata el deixem refredar bé. Posem un cassó en un foc petit i no massa fort i li posem la margarina. Quan estigui desfeta li afegim la xocolata trencada una mica a trossets i anem remenant sense parar. Quan ja estigui desfeta amb una llengua o una cullera cobrim el pastís i si volem el decorem amb lacasitos, fruita, fruits secs…

Com que fa molta calor jo el vaig guardar a la nevera.

Mezclamos los ingredientes secos y luego le añadimos los líquidos. Mezclamos bien, que quede una masa lisa. Lo ponemos todo en el horno a 180ºC entre 35 y 40 minutos (o hasta que veamos que ya está hecho clavando un palillo)

Si lo queremos cubrir de chocolate lo dejamos enfriar bien. Ponemos en un cazo, en un fuego pequeño y no muy fuerte, la margarina. Cuando esté deshecha le añadimos el chocolate a trocitos y vamos mezclando sin parar. Cuando ya esté deshecha con una lengua o cuchara vamos repartiendo el chocolate por todo el pastel y si queremos lo decoramos con lacasitos, fruta, frutos secos…

Como hace mucho calor yo lo guardé en la nevera.

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