+ Be Cool!

I amb aquestes ja en tenim 3 i potser que canvïi de patró. De fet en porto 3 i encara no tinc clar si m’agrada aquesta forma de les mànigues i la costura de l’espatlla que queda com “caiguda”.

En tot cas, dues més amb petites diferències per variar una mica.

Y con estas ya tenemos 3 Be Cool y quizás que cambie de patrón 🙂 De hecho aun y haber cosido ya 3 todavía no tengo claro si me gusta esta forma de las mangas y la costura de la espalda como caída.

En todo caso, dos más con pequeñas diferencias para variar un poco.

IMG_4611

La d’eines l’he fet amb teles de La Casa del Retall i puny de La Pantigana. Les fotos les vam fer a la Garrotxa, fa un parell de cap de setmanes.

La de herramientas la he hecho con telas de La Casa del Retall y puño de La pantigana. Las fotos las hicimos en La Garrotxa hace un par de semanas.

IMG_4603_2

La de cavallers és una tela que vaig comprar fa temps a Alles für selbermacher i encara no havia utilitzat. El meu fill diu que és de Sant Jordi! En aquesta li he posat punys a les mànigues per fer-la una mica diferent. Fotos fetes de camí al cole, amb bastanta pressa i moltes ganes de fer el mico. El que em va costar fer una foto enfocada i que es veiés una mica la samarreta 🙂

La de caballeros es una tela que compré hace tiempo en Alles für selbermachr y todavía no había usado. Mi hijo dice que es San Jorge! En esta le puse puños en las mangas para hacerla un poco diferente. Las fotos están hechas camino del cole, con cierta prisa y muchas ganas de hacer tonterías 🙂 ¿Lo que me costó hacer una foto enfocada y que se viera un poco la camiseta! 🙂

IMG_4636

Anuncis

Un pensament sobre “+ Be Cool!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s