Wind Chime

IMG_4365

Si l’altre dia us ensenyava uns pantalons de la Ottobre per regalar, avui us ensenyo una samarreta que anava en el mateix regal. El patró és el 3 de la Ottobre 4/2014 (Wind Chime).

L’he cosit en tela de samarreta tot i que en les instruccions demana una tela més gruixuda tipus interlock. Li vaig posar la butxaca original, però per variar la vaig cosir torçada i al descosir quedaven les marques dels foradets. Potser amb una rentada haurien marxat però com que era per regalar, el meu company em va suggerir cosir una butxaca gran (bonica i poc pràctica) que m’encanta com queda!

Si el otro día os enseñé unos pantalones de a Ottobre para regalar, hoy os enseño una camiseta que forma parte del mismo regalo. El patrón es el 3 de la Ottobre  4/2014 (Wind Chime).

La he cosido con tela de camiseta a pesar de que en las instrucciones se pide una tela más gruesa tipo interlock. Le puse el bolsillo original, pero como siempre lo cosí torcido y al descoser quedaban las marcas de los agujeritos. Quizás con un lavado hubiesen desaparecido pero como era para regalar mi compañero me sugirió coser un bolsillo grande (bonito y poco práctico) que me encanta como queda!

IMG_4364

Li he afegit punys i una petita tira al baix amb la mateixa tela de samarreta que la caputxa. I tot el voltant de la caputxa està acabat amb puny gris i amb un repunt fet ambel premsateles de “doble arrastre” amb puntada normal… i sense ones!! Quin descobriment aquest premsateles!

Le he añadido puños y una pequeña tira en el bajo con la misma tela de camiseta que la capucha. Y la capucha está terminada con puño gris y un pespunte hehco con el prensatelas de doble arrastre y puntada normal… y sin olas! Qué gran descubrimiento este prensatelas!

IMG_4362Com es veu a la foto, enlloc de cordar-se amb un botó i una vaga, la caputxa es corda amb snaps (he estrenat els snaps de la mida T3, més petits i suaus d’obrir i tancar)

Como se ve en la foto, en lugar de botón y tira para atar la capucha he puesto snaps del tamaño T3 (es la primera vez que los uso) que son más pequeños y suaves de abrir y cerrar.

Les teles són:

Samarreta vermella dels Encants

Samarreta ratllada de La Casa del Retall

Patchwork d’estrelles de Cal Joan

Puny gris de La Pantigana

Snaps de snaplic

Las telas son:

Camiseta roja de los Encants

Camiseta de rayas de La Casa del Retall

Patchwork de estrellas de Cal Joan

Puño gris de La Pantigana

Snaps de Snapclic

banner_negro

Anuncis

2 pensaments sobre “Wind Chime

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s