Seronda“La seronda ye una de les cuatro estaciones de les fasteres templaes. Astronómicamente, entama col equinocciu de la seronda (alredor del 21 de setiembre nel hemisferiu norte, 21 de marzu nel hemisferiu sur), ya acaba col solsticiu d’iviernu (alredor del 21 d’avientu nel hemisferiu norte, 21 de xunu nel hemisferiu sur)”

(font: ast.wikipedia.org)

IMG_4067

És veritat, sembla que anem a tongades per les xarxes. Ara el patró de moda és aquest, l’armilla Seronda 🙂

L’he vist a uns quants blogs en versions genials i just quan feia una comanda a telas.es, així que em vaig comprar un metre de dessuadora lila per fer-lo.

He adaptat una mica el patró. Segons Pandielleando (l’autora del patró) l’original és en talla 40 així que jo l’he ampliat 2 cm per pels laterals i he modificat una mica la sisa, per convertir-lo en 42-44-. La resta l’he deixat igual.

Es verdad, parece que el patrón de moda en las redes actualmente es este, el chaleco Seronda 🙂

Lo he visto en unos cuantos blogs, en versiones geniales y justo cuando hacía una comanda en telas.es, así que me compré un metro de sudadera lila para hacerlo.

He adaptado un poco el patrón. Según Pandielleando (la autora del patrón) el original es talla 40 así que yo lo amplié unos 2 cm por los laterales y he modificado un poco la sisa para convertirlo en 42-44. El resto lo he dejado igual.


IMG_4068

He tingut algunes crisis durant la costura (veieu que els extrems de la caputxa no es toquen?) però al final me n’he sortit i m’agrada (haig de reconèixer que a mitja costura me’l provava i em veia raríssima…)

Ara penso que li hauria d’haver posat butxaques, però vaig tirar pel dret… Potser l’acabo modificant o potser me’n faig un altre.

He tenido algunas crisis durante la costura (¿véis que los extremos de la capucha no se tocan?) pero al final me ha salido y me gusta (tengo que reconocer que a media costura me lo probaba y me veía rarísima…)

Ahora pienso que le tendría que haber puesto bolsillos pero fuí a lo rápido… quizás lo acabo modificando, o quizás me haga otro.

seronda fulles

 

La cinta cosida i la franja d’estrelles a baix.   //   La cinta cosida y la franja de estrellas en el bajo.

El patró el trobareu aquí, al blog de Pandielleando. Gràcies Yolanda 🙂

Les teles són de telas.es, és la primera vegada que hi compro i he quedat bastant satisfeta. Ha trigat uns 8 dies (tenen fama de trigar molt) i la dessuadora és de molt bona qualitat. La d’estrelles és samarreta, de la mateixa botiga. El puny de les sises és de La Pantigana i la cinta de Hilos y Más.

El patrón lo vais a encontrar aquí, en el blog de Pandielleando. Gracias Yolanda 🙂

Las telas son de telas.es, es la primera vez que les compro y he quedado bastante satisfecha. Han tardado 8 días (tienen fama de tardar bastante) y la sudadera es de muy buena calidad. La de estrellas es camiseta, de la misma tienda. El puño de las sisas es de La Pantigana y la cinta de Hilos y Más.

 

I amb aquesta entrada torno a participar a RUMS després de molt temps (i perdoneu les fotos, podrien ser molt millor però fa setmanes que arrossego aquest patró i tenia ganes de publicar ja)

Y con esta entrada vuelvo a participar en RUMS después de mucho tiempo (y perdonad las fotos, podrían ser mucho mejores pero hace semanas que tengo este patrón a medias y tenía ganas de publicar ya)

IMG_4059

Anuncis

13 pensaments sobre “Seronda

  1. Me encanta que hayas investigado taaanto sobre el nombre del patrón! Es tu superaportación al patrón!!! (y si, soy asturiana de nacimiento!! de ahí que le pusiese este nombre a un chaleco tan otoñal!)

  2. Oso polita Júlia, me gusta mucho! Joe con tanto Seronda rondando me está entrando la morriña de hacerme uno…. Quizá tras en mi visita a Barcelona caiga alguna tela destinada a este fin!! 🙂

  3. Es un patró que dóna moolt joc, en tinc tres ( en diferents versions ) i pots modificar el que vulguis perque segur que el resultat serà l’esperat.
    T’ha quedat molr xula !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s