Pijama

Fa gairebé 3 setmanes que no publico. Saturació absoluta, suposo que sabeu de què parlo.

Però aquest cap de setmana he cosit molt, he acabat coses pendents i he cosit peces noves.

Comencem avui ensenyant aquest pijama.

Hace casi 3 semanas que no publico. Saturación absoluta, supongo que sabéis de lo que hablo.

Pero este fin de semana he cosido mucho, he terminado cosas pendientes y he cosido piezas nuevas.

Empezamos hoy enseñando este pijama.

IMG_4033

Els pantalons són uns Sarouels, com els que cuso per vendre a Fentcosint. Us podeu creure que el Bernat encara no en tenia cap? Els vaig cosir sense goma en el puny de la cintura perquè volia que no apretessin per dormir, però li cauen :-/ Així que al final li he passat una tira de “trapillo”, sense traus ni res, forat i au!

Los pantalones son unos sarouels, como los que coso para vender en Fentcosint. Os podéis creer que Bernat todavía no tenía ninguno? Los cosí sin goma en la cintura porque no quería que apretaran para dormir, pero le caen :-/ Así que al final le he pasado una tira de trapillo, sin ojales ni nada, agujero y ya!

IMG_4035

La samarreta és la Raglan Naii. Com que n’he cosit 3 aquests dies m’he dedicat a anar fent variacions. Ja us les aniré ensenyant i veureu com d’un sol patró es poden fer coses ben variades.

Aquesta en concret té una mániga de 2 colors i he provat això que explicava la Naii fa uns dies de deixar la costura de la overlock per fora. Queda xulo, no?

La camiseta es la Raglan Naii. Como he cosido 3 estos días me he dedicado a hacer variaciones. Ya os las iré enseñando y veréis como de un solo patrón se pueden hacer cosas bien diferentes.

Esta en concreto tiene la manga de dos colores y he probado de hacer esto que nos contaba Naii hace unos días de dejar la costura de la overlock por fuera. ¿Queda chulo, no?

IMG_4037

A les dues peces he afegit una aplicació de la famosa tela de suerherois que al Bernat li ha encantat.

A las dos piezas les he añadido aplicaciones con la famosa tela de superheroes que a Bernat le ha encantado.

IMG_4034

La tela és punt roma. Vaig comprar mig metre de cada color fa uns 2 anys i encara no estava estrenat. M’ha encantat cosir-lo. És com una samarreta gruixuda que va genial per tallar i cosir. Peeeeero… em fa boletes!!! Els pantalons (que vaig acabar abans) se’ls ha posat 3 nits i la tela ja es veu com vella i amb boletes! A vosaltres us ha passat? és “normal” en el punt roma o he tingut mala sort i aquesta tela concreta és de mala qualitat?

La tela es punto roma. Compré medio metro de cada color hace unos 2 años y todavía no la había estrenado. Me ha encantado coserla. Es como una camiseta gorda que va genial para cortar y coser. Peeeeero… hace bolitas!! Los pantalones (que acabé antes) se los ha puesto 3 noches y la tela ya se ve como vieja y con bolitas! ¿A vosotras os ha pasado? ¿es “normal con el punto roma o he sido yo que he tenido mala suerte y esta tela concreta es de mala calidad?

IMG_4036

Anuncis

Un pensament sobre “Pijama

  1. Retroenllaç: Raglans, raglans, raglans… | FentPensantDient

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s