Pastissets de poma /Pastelitos de manzana

Aquesta recepta me la va dir la Claudia, del recomenable blog Mivegablog. Encara no la té publicada però m’ha donat permís per publicar-la al meu blog 🙂

Són uns pastissets de poma, no m’atreviria a dir-li magdalenes perquè la textura no s’hi assembla gens, amb no massa sucre i amb poma. Es fan en un moment, es poden congelar i a casa, a part de haver-nos-en menjat algun per esmorzar, se’ls endu el meu fill a l’escola algun dia per esmorzar allà.

Esta receta me la dijo Claudia, del recomendable blog Mivegablog. Todavía no la tiene publicada pero me dió permiso para publicarla en mi blog 🙂

Son unos pastelitos de manzana, no me atrevería a llamarlos magdalenas porque la textura no se parece en nada, con no demasiado azúcar y con manzana. Se hacen en un momento, se pueden congelar y en casa, además de habérnoslos comido para desayunar, mi hijo se los lleva algún día al cole para desayunar allí.

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Ingredients (surten uns 6-8 pastissets si els fem en motllos de madalena)

  • 2 pomes golden
  • 120 gr de farina integral
  • 40 gr de sucre
  • canyella en pols al gust
  • llevat
  • un raig de llet vegetal
  • 20 gr oli d’oliva

 Ingredientes

  • 2 manzanas golden
  • 120 gr de harina integral
  • 40 gr de azúcar
  • canela en polvo al gusto
  • levadura
  • un chorro de leche vegetal
  • 20 gr aceite de oliva

Elaboració

Encenem el forn a 190ºC

Pelem i tallem les pomes en trossets petits. Les posem en un recipient adequat amb un raig de llet vegetal (menys de mig got) i ho triturem amb el minipimer fins que quedi una pasta fina.

Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la canyella. Remenem una mica.  Hi incorporem la poma aixafada i l’oli i seguim barrejant.

Ho posem en motlles de madalena (de paper o silicona) i ho enfornem uns 20 minuts a 180ºC.

Quan faig pastissos o magdalenes acostumo a escalfar el forn a una mica més de la temperatura que es demana, i durant els 5 o 10 primers minuts de forn (un cop hi he posat el menjar dins) el deixo 5 o 10 graus més, per després baixar-lo a la temperatura recomanada. Crec que això ajuda a que els pastissos pugin millor.

Els pastissets, un cop ben freds, els podem guardar en un tupper 2 o 3 dies. Si són més, recomano congelar-los. Aquests postres que porten molta fruita, encara que sigui cuita, acostumen a fer-se malbé aviat. També es pot probar de guardar-los a la nevera (dins un tupper ben tancat)

 

Elaboración

Encendemos el horno a 190ºC

pelamos y cortamos las manzanas en trocitos pequeños. Las ponemos en un recipiente adecuado con un chorro de leche vegetal (menos de medio vaso) y lo trituramos con el minipimer hasta que quede una pasta fina.

Mezclamos en un bol la harina, el azúcar, la levadura y la canela. Incorporamos la manzana triturada y el aceite y seguimos mezclando.

Lo ponemos en moldes de madalena (de papel o silicona) y lo metemos en el horno unos 20 minutos a 180ºC.

Cuando hago pasteles o magdalenas acostumbro a calentar el horno un poco más que la temperatura que pide la receta, y durante los 5 o 10 primeros minutos de horno (una vez que puesto la comida dentro) lo dejo 5 o 10 grados más, para después bajarlo a la temperatura recomendada. Creo que esto ayuda a que los pasteles suban mejor.

Los pastelitos, una vez fríos, los podemos guardar en un tupper 2 o 3 días. Si son más, recomiendo congelarlos. Estos postres que llevan mucha fruta, aunque no sea cruda, se suelen estropear antes. También se puede probar de guardarlos en la nevera (en un tupper bien cerrado)

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