Estrenant la Ottobre / Estrenando la Ottobre

Si queda algú que encara no la conegui, la Ottobre és una revista de patrons de roba infantil (i dues vegades l’any també fa un número amb roba de dona). Però a diferència de la majoria de revistes de patrons que es troben als quioscos, pel meu gust aquesta té uns patrons preciosos, de roba còmode, bonica i colorida. En resum: zero llacets, zero puntes, zero roba de princesa i molta samarreta, xandalls, pantalons còmodes, teles agradables… Fins ara la publicaven en molts anglès o francès (i altres que no entenc) però feia com mandra posar-se a entendre instruccions de patrons en anglès. Per sort a partir d’aquest estiu han tret una edició en castellà.

Si todavía queda alguien que no la conozca, la Ottobre es una revista de patrones de ropa infantil (y dos veces al año también hace un numero de ropa de mujer). Pero a diferencia de la mayoría de revistas de patrones que hay en los quisocos, para mi gusto esta tiene unos patrones preciosos, de ropa cómoda, bonita y colorida. En resumen: cero lacitos, cero puntas, cero ropa de princesa y mucha camiseta, chándal, pantalones cómodos, telas agradables… Hasta ahora se publicava en inglés i francés (y otros idiomas que no entendo) pero da como pereza meterte a entender instrucciones de costura en inglçes o francés, pero a partir de este verano han sacado una edición en castellano.

 

Aquest és el primer número que es publica en castellà, de roba infantil de “tardor” (a l’octubre surt el número amb roba d’hivern) i de moment he decidit estrenar-me amb roba de nadó per fer regalets. El primer model que he fet han sigut aquests pantalons, realment molt senzills de fer i molt semblants a d’altres que he fet més vegades amb patrons trets de blogs, com el Xiana de Mimaramundo. Però per estrenar-me amb això de calcar patrons, passar marques, encertar talles, interpretar instruccions… em va semblar una bona idea.

Este es el primer número que se publica en castellano, de ropa infantil de “otoño” (en octubre sale el número de ropa de invierno) y de momento he decidio estrenarme con ropa de bebé para hacer regalos. El primer modelo que he hecho han sido estos pantalones, realmente muy sencillos de hacer y muy parecidos a otros que he hecho otras veces con patrones de blogs, como el Xiana de Mimaramundo. Pero estrenarse con esto de calcar patrones, pasar marcas, acertar tallas, interpretar instrucciones… me pareció buena idea.

foto 1-1

El Patró és el número 5 de la Ottobre 4/2014 però jo li he afegit puny a la cintura enlloc de la cintura amb goma que portava, i l’aplicació feta amb tela de samarreta. He cosit la talla més petita, 56.

Les teles són: dessuadora “prima” (no perxada) i punys de La Pantigana i samarreta de La Casa del Retall.

El Patrón es el numero 5 de la Ottobre 4/2014 pero yo le he añadido puño en la cintura en lugar del dobladillo con goma que llevaba y una aplicación con tela de camiseta. He cosido la talla más pequeña, la 56.

Las telas son: sudadera “de verano” (no perchada) y puño de La Pantigana y camiseta de La Casa del Retall.

foto 2-1

 

Anuncis

3 pensaments sobre “Estrenant la Ottobre / Estrenando la Ottobre

  1. ¡Hola! Ahora hay un blog específico que recopila las prendas Ottobre que vamos cosiendo, para que podamos ir allí en busca de inspiración para exprimir al máximo la revista. Hemos enlazado esta entrada. Esperamos que no te importe. ¡Te esperamos por allí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s