Junho + basic tank top

Vaig taaaaaard!!! Necessito un fotógraf disponible 🙂 I posats a demanar una habitació de la casa amb bona llum i una paret lliure per poder fer les fotos i no haver de sortir de casa a fer el numeret (i morir-me de vergonya) al mig del parc 🙂

Fa molts dies que aquestes peces estan cosides i estrenades… però no tenia fotos 😦

 

Voy taaaaaarde!! Necesito un fotógrafo disponible 🙂 Y puestos a pedir, una habitación en casa con buena luz y una pared libre para poder hacer las fotos y no tener que salir de casa a hacer cosas raras en el parque (y morir de vergüenza).

Hace muchos días que tengo estas piezas cosidas y estrenadas… pero no tenía fotos 😦

 

IMG_3196

 

Els pantalons són els Junho de la Naii (es pot adquirir a la Shop Naii), però amb tanta modificació que segurament ni us ho recorden. Vaig tallar la talla 44 del patró, perquè em va semblar que era la meva però m’anaven immensos. Val que són pantalons amples però allò era com de pallasso. Si a sobre hi sumem que ja havia pensat fer-los una mica més estrets, vaig acabar traient bastants cm de cada banda.

A la cintura i als camals hi he posat un puny d’una tela com de samarreta acanalada de ratlles.  Potser hagués anat bé fer pinces al darrere perquè fa unes arrugues rares. En part també es deu a que vaig anar estrenyent una mica a sac.

La tela és un texà molt finet, còmode i prou fresc, però potser uns pantalons així tan amples haguéssin necessitat una tela més lleugera.

En tot cas, a mi m’agraden, me’ls estic posant molt i són molt còmodes. I ara amb més calma tocarà tornar-me a mirar les mides del patró per fer-me’n uns amb un lli que tinc reservat.

Les teles són: texà de La Casa del Retall i puny de La Pantigana.

Los pantalones son los Junho de la Naii (ahora el patrón se puede comprar en la Shop Naii), pero con tanta modificación seguramente ni lo parecen. Corté la talla 44 del patrón, porque me pareció que era la mía, pero me iban gigantes. Vale que son pantalones anchos, pero aquello era como de payaso. Si encima añadimos que yo tenía pensado hacerlos un poco más estrechos, acabé cortando bastantes cm de cada lado.

En la cintura y bajos le he puesto puño de una tela como de camiseta pero acanalada. Quizás tendría que haber puesto pinzas detrás porque hacen alguna arruga rara. Seguramete eso también es culpa de haberlos estrechado “a saco”.

La tela es un tejano finito, cómodo y bastante fresco, pero quizás unos pantalones así tan anchos necesitan una tela más lijera…

En todo caso, a mi me gustan. Me los estoy poniendo mucho y son muy cómodos. Y ahora con más calma tocará volver a mirar las medidas del patrón pero para hacerme unos en lino.

Las telas son: el tejano de La Casa del Retall y el puño de La Pantigana.

IMG_3194

I la samarreta és el Basic Tank Top de Ki-Ba-Doo (en alemany, però al ser una costura senzilla no necessita massa explicacions) que em vaig comprar fa unes setmanes (ara no recordo en quin blog vaig veure que l’havien cosit). Volia cosir-me samarretes de tirants bàsiques i vaig pensar que millor comprar-me un patró que començar a fer proves i processos d’assaig-error. La tela és una samarreta “babosa” (això passa quan té… viscosa?) molt agradable al tacte però potser el puny que li he posat no acaba de ser el més adequat. Començo a veure que cal tenir en compte caigudes, rigideses i “pesos” de les teles quan fem combinacions. Això ha fet que als tirants la tela faci arrugues.

I un cop més, crec que li hagués anat bé pinces al costat del pit…

Pel que fa a baix, m’he limitat a passar la overlock amb fil vermell. M’agrada com queda.

Però bé, prou contenta també de la samarreta. I amb teles comprades per fer-me’n més.

La tela de topos és de La Casa del Retall i el puny taronja de La Pantigana.

 

 

Y el patrón de la camiseta es la Basic Tank Top de KI-Ba-Doo (en alemán, yo no tengo ni idea pero al ser una costura sencilla no necesita demasiadas explicaciones) que me compré hace unas semanas (ahora no recuerdo en qué blog vi que la habían cosido). Quería coserme camisetas de tirantes básicas y pensé que mejor comprarme un patrón que empezar a hacer pruebas y procesos de ensayo/error- La tela de camiseta es “babosa” (esto pasa cuando lleva… viscosa?) muy agradable al tacto pero a lo mejor el puño que le he puesto no es el más adequado. Empiezo a ver que también es necesario tener en cuenta las caídas, rigidez y “pesos” de las telas cuando hacemos combinaciones. Esto hace que en los tirantes la tela haga arrugas…

Y una vez más creo que hubiese quedado mejor con pinzas en el pecho.

En el bajo me he limitado a pasar la overlock con hilo rojo. Me gusta como queda.

Pero bien, bastante contenta también de la camiseta. Y con telas compradas para hacer más.

La tela de topos es de La Casa del Retall y el puño naranja de La Pantigana.

 

darrere

I perdoneu per les fotos però era o aixó o publicar al setembre 🙂

Y perdonad por las fotos pero era o eso o publicar en setiembre 🙂

Passeu per RUMS

Anuncis

6 pensaments sobre “Junho + basic tank top

  1. Retroenllaç: Pomelos! – FentPensantDient

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s