Xarxes socials / Redes sociales

(en castellano al final)

 

No sé si m’estic embolicant massa, però al final he decidit crear un Facebook del blog.
La idea és que així sigui més senzill el contacte, comentar, preguntar dubtes, suggerir entrades… Escric un blog perquè penso que algú pot aprofitar alguna recepta, alguna idea de costura, algun tutorial, algun debat sobre maternitat… I he vist que, salvant les distàncies dels milers de seguidors que tenen, alguns blogs de costura com Mi Rincón de Mariposas o Para Mi Peque Con Amor, o de cuina, com Gastrocenicienta…tenen uns facebooks bastant actius que faciliten molt la comunicació entre lectors/es del blog i autores.

Si cliques a la imatge aniràs directament a la pàgina de Facebook del blog.

Captura de pantalla 2014-07-07 a las 15.59.15

I bé, ho provo. La intenció és anar penjant les entrades, per suposat, però també compartint altres coses que em semblin interessants, sempre dins la temàtica (bastant difusa, s’ha de dir) del blog. I també posar un canal potser més senzill on podeu comentar, ensenyar si heu cuinat o cosit seguint alguna idea del blog etc.

I ja que parlem de Xarxes Socials, us recordo que tinc un compte a Instagram amb l’usuari @juliahumet i a Pinterest amb l’usuari @fentpensantdient.

Doncs res, per una banda o altra… ens llegim!

————————–

No se si me estoy liando demasiado pero al final he decidido crear un Facebook del blog. La idea es que así sea más sencillo el contacto, comentar, preguntar dudas, sugerir entradas… Escribo el blog porque pienso que alguien puede aprovechar alguna receta, alguna idea de costura, algun tutorial, algun debate sobre maternidad… Y he visto que, salvando las distancias de los miles de seguidores que tienen, algunos blogs de costura como Mi Rincón de Mariposas o Para Mi Peque con Amor, o de cocina, como Gastrocenicienta… tienen unos facebooks bastante activos que facilitan mucho la comunicación entre lectores del blog y autoras.

Si hacéis clic en la foto iréis directamente a la página de Facebook del blog.

Captura de pantalla 2014-07-07 a las 15.59.15

I bién, lo pruebo. La intención es ir colgando las entradas del blog, por supuesto, pero también compartiendo otras cosas que me parezcan interesantes, siempre dentro la temática (bastante difusa, tengo que confesarlo) del blog. Y también poner un canal quizás más sencillo donde podás comentar, enseñar si habéis cocinado o cosido alguna idea del blog, etc.

Y ya que hablamos de Redes Sociales, os recuerdo que rengo una cuenta en Instagram con el usuario @juliahumet y en Pinterest con el usuario @fentpensantdient.

Pues nada…por uno u otro sitio… nos leemos!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s