Arorua, 3a versió. #RUMS

(en castellano al final)

 

Dijous, i RUMS una altra vegada. Ara porto un bon ritme de participació, aquestes últimes setmanes. M’agrada perquè així em cuso més coses per mi, que sinó els “auto-projectes” sempre queden al final de la cua.

Recordeu que els blogs Mi Rincón de Mariposas i La Pantigana van organitzar un CC (cosim plegades) d’una samarreta, però en dues versions diferents? Ja vaig cosir la de MRdM i la de La Pantigana. Però segueixo necessitant samarretes, així que vaig decidir a cosir-me una altra Arorua.

He tornat a fer el patró de la Pantigana perquè aquesta esquena en dues peces em té enamorada!! 🙂 La veritat és que quan tens el patró ja enganxat i retallat, amb la mida triada etc, i a més és la segona vegada que la cuses, es fa en un moment.

20140618-105113.jpg

He intentant que les ratlles quadressin i ho he aconseguit a mitges. Si ho mires de lluny queda prou bé 😉

L’he fet de màniga curta (realment la volia més curta però costa posar-se agulles a una mateixa amb la samarreta posada…).

20140618-105127.jpg

 

Tota cosida en overlock, i falta fer el repunt pel coll i mànigues però com que l’última vegada se’m va ondular molt m’he comprat un premsateles de “doble arrastre” (doble arrossegament?) i estic esperant que m’arribi.

I aquí un moment “mama, jo també et vull fer fotos!” 🙂

20140618-105101.jpg

Les teles són:

la granat dels Encants

La de ratlles la vaig comprar a el grup de Facebook de Retalitos.

Punys de La Pantigana Shop

______________________________en castellano______________________________________________

Jueves, y RUMS otra vez. Me gusta porque así coso más cosas para mi, que si no, los “autoproyectos” quedan siempre al final de la cola

 

Os acordáis que los blogs de Mi Rincón de Mariposas y La Pantigana organizaron un CC (Cose Conmigo) de una camiseta, pero en dos versiones diferentes? Ja cosí la de MRdM y la de La Pantigana. Pero sigo necesitando camisetas, así que me decidí a coserme otra Arorua.

He vuelto a hacer el patrón de La Pantigana porque este trasero en dos piezas me tiene enamorada 🙂 La verdad es que cuando tienes el patrón ya montado y cortado, con la talla escogida etc, y además es la segunda vez que la coses, se hace en un momento.

20140618-105113.jpg

He intentado que las rayas cuadrasen i lo he conseguido a medias. Si lo miras de lejos queda bastante bien 😉

La he hecho de manga corta (realmente la quería más corta pero cuesta poner-se alfileres con la camiseta puesta…)Está toda cosida con overlock y falta hacer un pespunte en el cuello y mangas pero com la última vez se me onduló mucho me he comprado un pensatelas de doble arrastre y estoy esperando que llegue. Lo haré para estrenarlo!

20140618-105127.jpg

Y aquí un momento “mama, yo también quiero hacer fotos!” 🙂

20140618-105101.jpg

Las telas son:La granate punto de camiseta de Els EncantsLa de rayas la compré en el grupo de FB de RetalitosLos puños de La Pantigana Shop.

Anuncis

6 pensaments sobre “Arorua, 3a versió. #RUMS

  1. Qué chula Júlia, la verdad es que este patrón debe ser muy “tu estilo” porque te quedan genial!! mmmmmm podría ser un futuro trueque?? jejejeje

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s