Amanida de cigrons

(en castellano al final)

No us passa que quan arriba la calor fa mandra menjar els llegums estofats? Llavors els podem menjar en hummus, hamburgueses, croquetes… o en amanida!!

No us enganyo… aquesta recepta l’ha fet el meu company. Aquest curs ell és el responsable de l’alimentació de la família, així que jo els fogons els toco poc .-) però estava molt bona i és senzilla i resultona, així que he pensat que valia la pena compartir-la.

20140613-101125.jpg

Ingredients (per unes 4 persones)

  • Un pot de cigrons, o cigrons bullits, 400 grams.
  • un tomàquet d’amanir grandet
  • dues patates bullides
  • un grapat d’olives negres sense pinyol
  • pernil vegetal (opcional, sense queda bé igual).
  • orenga, oli, sal

Elaboració

Tallar petits els tomàquets, les olives en rodanxes, el “pernil” a dauets… Les patates les podem tallar una mica més grans perquè no es trenquin. Es barreja tot i s’amaneix amb oli, sal i una mica d’orenga o alguna altra herba que ens agradi.

Servir fred.

 

______________________en castellano_________________________________

No os pasa que cuando llega el calor da pereza comer legumbres estofados? Pero las podemos comer en hummus, hamburguesas, croquetas… o en ensalada!!

Tengo que reconocer que esta receta la ha hecho mi compañero. Este curso él es el responsable de la alimentación de la familia, así que yo en los cacharros de cocina los toco poco, sobretodo de lunes a viernes 🙂 Pero es fácil y resultona, así que he pensado que valía la pena compartirla.

20140613-101125.jpg

Ingredientes (para unas 4 personas)

  • Un bote de garbanzos, o garbanzos hervidos por nosotras. 400 gramos.
  • un tomate maduro grande
  • dos patatas hervidas
  • un puñado de aceitunas negras sin hueso
  • “jamón” vegetal (opcional, sin “jamón” queda bien igual)
  • orégano, aceite, sal

 

Elaboración

Cortar en pequeños trozos los tomates y las aceitunas, el “jamón” en daditos… Las patatas las podemos cortar más grande,s para que no se rompan. Se mezcla todo y se aliña con aceite, sal, orégano u otra hierba que nos guste.

Servir frío.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s