Acompanya’m

La Glòria Vives és una il.lustradora que té un llibre genial i un bloc encara millor. I també és mare de dues filles. I vam compartir curs de preparació al part. I ja us en havia parlat en una altra entrada 🙂

Arran de la publicació del seu llibre sobre l’embaràs, de converses amb mares sobre els seus parts etc i parlant-ne amb la Maria de COS van decidir impulsar aquesta experiència que us presento ara.

Sovint parlem de parts, del dret a decidir quin tipus de parts volem, de pràctiques mèdiques injustificades… però també hi ha un tema molt important, que a vegades passa desapercebut que són les necessitats emocionals de la mare durant el part.

Un grup de mares, pares i professionals del naixement ens hem reunit, hem parlat i debatut i hem elaborat un decàleg amb els punts que considerem indispensables en l’acompanyament respectuós de qualsevol tipus de part, enfocat en aquesta vesant de les necessitats emocionals de la dona.

decaleg

Ara hem posat en marxa una campanya de microfinançament per poder reunir els fons necessaris per editar el decàleg en format díptic i fer-ne tantes còpies com podem per fer-les arribar a tot arreu (a part de que el farem córrer per internet) i elaborar un documental que d’alguna manera, a través d’experiències reals de parts, exemplifiqui la importància d’aquests deu punts.

De moment res més. Us deixo l’enllaç de la web des d’on estem recollint els diners, per si algú hi vol col.laborar. També estem buscant altre tipus d’ajuda com persones que ens puguin traduir els textos i fer subtítols del video en altres idiomes o que ens ajudin a distribuir el díptic quan estigui editat.

I si més no, us convido a que us llegiu el contingut del projecte i mireu el on la Glòria Vives explica una mica d’on va sortir la idea d’impulsar-lo.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s