Seità amb crema de llet

Un seità senzill de fer i molt bo.

Ingredients

  • una bola de seità
  • dues cebes
  • un all
  • una pastanaga
  • un brick petit de crema de llet de civada (o soja o ametlla o arròs…)
  • pebre

Elaboració

Tallem la ceba en trossets petits. La posem a sofregir. Pelem i tallem la pastanaga en rodanxes i l’all en trossets petits i ho incorporem al sofregit.

Mentre es va fent, tallem en seità en rodanxes de mig centímetre d’ample.

Quan la ceba comença a estar daurada, incorporem el seità a la paella i el deixem una mica per cada cantó, que es faci una mica (si ho preferim, podem posar una paella a part i fer un moment el seità per cada banda i després incorporar-lo a la paella general).

Incorporem la crema de llet, el pebre i sal al gust. Ho deixem, a foc lent, uns 5 minuts i ja està llest per servir.

Anuncis

2 pensaments sobre “Seità amb crema de llet

    • no? jo feia servir bastant la crema de llet quan menjava carn (i llet, clar) per fer pasta o un pollastre amb crema de llet i no sé què més.
      Ara faig uns macarrons amb crema de llet (més o menys com aquesta recepta però amb macarrons enlloc de seità) i el seità. Es fa molt ràpid i queda resultona.
      Ara, ja que et tinc a mà, je je, no m’ho he mirat mai però aquestes “nates vegetals” deuen tenir mooooltes calories i greixos no massa sans, oi?…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s